”Mitä tarkoittaa käytännössä, jos 50% Suomen maataloustuotannosta olisi luomussa vuoteen 2030 mennessä?”
-31.10.2011 / MTT tutkimus
” Portaat Luomuun”
EkoCentria
”Luomutietoa koko ketjulle menekinedistämisen tueksi”
- 31.12.2012 / Ruralia
”Luomuviljan tarjontaketjun strategian ylläpito- ja seurantahanke”
- 30.6.2011/ ProAgria Kymenlaakso
”Luomuvalkuaisrehun turvaaminen tuotantoketjua kehittämällä”
- 31.12 2011 / ProAgria Kymenlaakso
”Luomualan kasvu- ja kehitysohjelma 2011-2015”
/ Pro Luomu
” Valtakunnallinen luomupuutarhaneuvonta (Vallu-IV) –hanke”
/ Luomuliitto
”VIHTA - Vihannestilojen kannattavuuden kehittäminen tautien ja lannoituksen hallinnalla”
- 31.12.2011
”VIKKE- Vihannesketjun kehittäminen”
-31.12.2011 / Ruralia
”MAUKAS - maakunnallista luomu- ja lähiruokaa
yhteistyössä ammattikeittiöille”
- 31.12.2012 / Etelä-Savon ELY-keskus
”ILME - Etelä-Savon pk-elintarvikeyritysten imagon
parantaminen”
- 31.12.2011 / Etelä-Savon ELY-keskus
”ESBIO - Energiaomavarainen maatila”
- 31.12.2012 / Etelä-Savon ELY-keskus
"Luomuvakka" Luomuelinkeinon kehittämishanke
- 2011-2013 / Varsinais-Suomen ELY-keskus
”Luomutietoa uudella toimintamallilla”
- 31.12.2011 / Hämeen ELY-keskus)
projektinro=6304063
”Lähi- ja luomuruokaa julkisiin ammattikeittiöihin ja HoReCa-sektorille
Kymenlaaksossa”
ProAgria / Kaakkois-Suomen ELY-keskus – 31.12.2011
”Kainuun luomuyrittäjä 2010”
Kainuun ELY-keskus https://portal.mtt.fi/portal/page/portal/proagria_kainuu/Palvelut/ProAgria%20Kainuun%20projektit/Projektiluettelo
”Kymen Luomulaakso” esiselvityshanke
/Kuhilas ry / Kaakkois-Suomen ELY -28.2.2012